Mala Maca, vesti

Od stola do stola.

Kafana Mala Maca je naslednica autentičnog kafanksog duha. Sve večeri u kafani Mala Maca su neponovljive i sve su epizode jednog filma. Kafana Mala Maca uvek ima vremena da osmisli najkreativnije provode, one koji se pamte, koji se žele i koji ostaju u najlepšim sećanjima, tako je i ove srede, vaša kafana Mala Maca priprema predivno veče koje će vam doneti čari kroz dve gitare i klavijaturu, jedno lepo i veselo pop rok veče, koje će vam uz đus votku, džin tonik i rakije po vašoj želji, a po sjajnoj ceni od 99 dinara ovo veče pretvoriti u nezaboravno.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Večeri u kafani Mala Maca su pravi kafanski hit, čiji refren je kroz ukusna pića preveden na sve jezike sveta, jer kada je provod u kafani Mala Maca u pitanju svi ga doživljavamo kao najbolji i slažemo se da tu ne treba ništa menjati.

Četvrtak je dan za akustični bend Mala Maca, dve harmonike i gitara stvoriće veče puno smeha, pesme i radosti jer u kafani Mala Maca je sve razlog za veselje, svaki sekund proveden u kafani Mala Maca uvek pravi i uvek razlog da se ti lepi momenti produže. I u petak ste sa bendom Mala Maca, eto razloga da se u kafanu Mala Maca što pre vratite, dovoljno je da ponesete dobro raspoloženje i finu energiju, za nezaboravan doživljaj pobrinuće se najzavodljivija kafana u gradu kafana Mala Maca.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Subota u kafani Mala Maca, baš je dražesna, sa dve ozvučene gitare, ulazite u zonu exYu rok i narodne muzike, a to je provereno predobra zona, ona kojom kafana Mala Maca odlično vlada i koja će vaš provod pretvoriti u bure veselja sa bez dna.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Kafana Mala Maca sanja provode sa vama, ostvarenje najlepšeg sna možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Pratite nas!

 

beogradnocu.com