Premijera, vesti

Od večeras devedesete u kafani Premijera!

Večeras 25. septembra, u kafani Premijera očekuje vas pravi spektakl! Naime, svi koji budu posetili kafanu Premijera, moći će od večeras i svake naredne srede, da uživaju uz najveće hitove pop, rock, dance i narodne muzike devedesetih, uz specijalnog gosta Ivana Gavrilovića!

Napravite predah od posla i obaveza i provedite se uz pesme koje su punile diskoteke i klubove i pre 15, 20 godina. Vratite se u muziku devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije. Upašite bluzicu u helanke, okačite tozla, jer je Dizel veče u kafani Premijera!

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Iskusite neverovatan provod uz fenomenalni Arcus Band i Dj Srbu, koji će za miks pultom izvoditi čarolije i vratiti vas 15 godina unazad. Naravno, čitavu manifestaciju upotpuniće neprevaziđeni i popularni pevač Ivan Gavrilović koji je ostavio dubok trag u našem odrastanju. Svi koji su raspoloženi za odevanje u stilu devedesetih poželjno je da se tako pojave na ovoj spektakularnoj žurci!

Dizel žurke su poznate po jedinstvenoj i vrlo pozitivnoj atmosferi, a u kafani Premijera sve to dobija drugu dimenziju i izgleda još mnogo bolje. Zato uskočite u šuškave trenerke i Air Max patike, pejdžer u ruke i pravac u kafanu Premijera!

Najveći hitovi turbo-dizel doba, veliki izbor pića i neverovatna atmosfera, učiniće vam ovo veče apsolutno nezaboravno. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja!

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Nakon ove srede, u petak možete uživati uz Jukebox Band i Dj Srbu, kaoi u subotu 28.septembra kada nastupaju fenomenalni Arcus Band i Dj Srba. Koji god dan da odaberete da posetite kafanu Premijera, nećete pogrešiti!

Rezervacije za Veče Devedesetih, ali i za sva ostala dešavanja u kafani Premijera, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com