Složna Braća, vesti

Odaberite dan za provod u kafani Složna Braća.

U sredu 8. januara u kafani Složna Braća očekuje vas pravi spektakl uz Oriental Bend. Uz pristupačne cene, bogatu ponudu pića, prelepe devojke i pažljivo birani muzički repertoar provešćete se kao nikada do sada i garantovano pamtiti ovu noć. Ukoliko ste ljubitelj pravog boemskog provoda, provod u kafani Složna Braća ne smete propustiti.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ozvučeni tamburaši Oriental Bend učiniće da se provedete zaista fantastično. Uz neverovatan muzički repertoar i pražljivo birane numere koje vas neće ostaviti ravnodušnim, provešćete se zaista izvanredno.

Za vaš meraklijski provod do kraja nedelje pobrinuće se vrhunski muzički profesionalci. Četvrtak 9. januar rezervisan je za Bend Naš način, akustični tamburaški orkestar, koji nastupa u sastavu dve gitare i harmonika. U petak 10. januara moći ćete da se provedete uz Bum Bum Bend, dok je subota 11. januar rezervisana za vaše uživanje uz Nikolu Vasovića.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Podsećamo da se kafana Složna Braća nalazi se u samom centru Beograda. Iako je kafana lociarana usled skupe prestoničke zone, ovo mesto od osnivanja gaji tradiciju niskih cena i perfektne usluge. Pored toga što su cene pristupačne, izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije. Prijatan prostor, opremeljen za veća i manja društva, ljubazno osoblje, fantastična muzika i ukusno meze - samo su neki od atributa ove neponovljive kafane.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju. Fotografije koje su fotografi portala beogradnocu.com zabeležili nesumnjivo će vas inspirisati da upravo kafana Složna Braća bude deo vašeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com