Teatro, vesti

Odbojkašice zapalile Teatro.

Sinoć je u klubu Teatro vladala neponovljivo dobra atmosfera na nastupu popularne i atraktivne Katarine Gardijan. Fotografi portla beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su sinoć na Večeri Sprortista svojim objektivima u klubu Teatro pored fantastične atmosfere “uhvatili” i mnoštvo poznatih ličnosti u ludom provodu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Najveću pažnju muškog dela gostiju nesumnjivo su privukle prelepe odbojkašice Crvene Zvezde, koje su svoje poverenje za proslavu osvojenog Kupa Srbije poverile upravo neponovljivom klubu Teatro. Odbojkašice Crvene zvezde osvojile su Kup Srbije, peti put uzastopno, pošto su u finalu posle velike borbe i pet setova, savladale ekipu večitog rivala Partizana. Ono što je svakako bilo primetno jeste da su devojke bile fenomenalno raspoložene i ludo se provodile, što su uostalom i zaslužile svojim velikim uspehom.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Međutim, odbojkašice nisu bile jedina atrakcija sinoćnjeg provoda u klubu Teatro. Naime, pored odbojkašica Crvene Zvezde, u klubu Teatro provodili su se i srpski fudbaler ruskog porekla, Vladimir Volkov, kao i harizmatični Mc Stojan, koji je svojom pojavom privukao pažnju mnogih. Atmosfera je zaista bila na zavidnom nivou, uz puno dobrog raspoloženja i pozitivne energije.

Zašto se poznati provode u klubu Teatro proverite i sami. Idealna prilika za to je utorak 18. februar kada nastupaju Marina Visković i Petar Mitić, ili pak četvrtak 20. februar koji možete provesti uz Anu Kokić i Nebojšu Vojvodića. Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović prirediće spektakl u petak 21. februara.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com