vesti

Odbrojavanje do Foam Fest-a: VIP promo party!

Beograđane očekuje još jedna VIP promo Foam Fest žurka! U utorak 10. septembra, u iščekivanju velikog spektakla u Kombank areni, na krovu tržnog centra “Stadion” održaće se još jedno zagrevanje uz dosta poznatih ličnosti, i naravno starleta, koje su bile atrakcija svih dosadašnjih Foam Fest promo dešavanja.

Ovoga puta VIP Foam Fest promo party održaće se bez pena topova i vodopada pene, ali ne i bez najboljeg provoda u gradu ovog utorka! Naši fotografi će, kao i do sada, beležiti svojim objektivima vaš nezaboravan provod. U našoj galeriji možete pogledati kako su protekle već održane promo žurke, kao i delić atmosfere koja vas očekuje na ovogodišnjem Guarana Foam Fest-u.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Podsećamo: Jubilarni, peti po redu, Guarana Foam Fest održaće se 21. septembra u beogradskoj Kombank areni, ali i u ljubljanskoj areni Gospodarsko rastavišće. Publika će u dve arene uživati u peni i biti povezana direktnim video linkom, i putem gigantskih led ekrana pratiće atmosferu iz obe hale. Tokom dvanaestočasovog muzičko-scenskog spektakla, za mikspultom će se smenjivati popularna svetska i regionalna Dj imena, kao što su: Emil Lassaria - popularni rumunski dj i producent, Dj Pantelis - jedan od najuspešnijih Grčkih producenata u Evropi,  sa domaće scene - Predrag Janus & Friends – Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Sax ‘N’ Groove i mnogi drugi.

Foam Fest Molti Baci

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Da biste obezbedili najbolji provod u gradu za sebe i svoje prijatelje, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva promo dešavanja Guarana Foam Fest-a u Beogradu, ali i za vaše ulaznice za Foam Fest, koje vam, nakon poručivanja preko našeg portala, potpuno besplatno stižu na kućnu adresu.

 

beogradnocu.com