vesti

Odbrojavanje: Šest dana do pene!

Za samo šest dana, 21. septembra održava se jubilarni peti po redu Guarana Foam Fest, i to u beogradskoj Kombank areni, ali istovremeno i u ljubljanskoj dvorani Gospodarsko rastavišće. Posetioci Foam Fest-a će moći da uživaju uz trenutno najuspešnije svetske i regionalne DJ senzacije house scene.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Spektaklu će doprineti pena topovi, vodopadi pene, vaše pozitivno raspoloženje i performeri koji su za ovu priliku pripremili neverovatne audio-vizuelne nastupe. Na dvanaestočasovnom festivalu pene za miks pultom smenjivaće se: Geo da Silva, Emil Lassaria, DJ Pantelis, Ricardo L’Rock, beogradski DJ Playa i mnogi drugi.

Domaća podrška Guarana BGD Foam Fest-a biće i Predrag Janus & Friends – Luka Vuković & Ivan Radojević, koji već dugi niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske muzike u regionu. A pored njih predstavnici srpske DJ scene biće i popularni kragujevčani Sax ‘N’ Groove, odnosno DJ Muki & Lane SAX, koji su se VIP zvanicama Foam Fest-a nedavno predstavili na promo žurci održanoj u ekskluzivnom salonu “Jerry”.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

U našoj specijalnoj rubrici Foam Fest, možete pogledati fotografije sa dosadadšnjih promo pena žurki koje su održane u Beogradu, i na kojima su glavna atrakcija, pored pena topova, bile starlete koje su uživale u fotografisanju za portal beogradnocu.com.

Prodaja ulaznica za BGD Foam Fest je počela, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Sve karte naručene preko portala beogradnocu.com biće vam besplatno isporučene na kućnu adresu.

 

beogradnocu.com