Santo Domingo, vesti

Odlične svirke u baru Santo Domingo.

Ovde ćete, kao i uvek, moći da pijete interesantne koktele, a čitav spektakl propraćen je živom svirkom. Santo Domingo će ponovo postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Stoga vam beogradnocu.com predlaže da obavezno svratite do popularnog bara Santo Domingo, ukoliko još uvek niste odlučili kako ćete provesti svoj vikend i koje ćete mesto od bogate beogradske ponude lokala posetiti.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Nastupi poznatih klubskih pevača i bogat muzički repertoar zabaviće vas kao nikad do sad.

U petak, tačnije večeras 20. decembra, u baru Santo Domingo moći ćete da se provodite uz Milana Ankića koji će vam prirediti sjajnu atmosferu. Već sutradan nastupa Ivana i Nani Bend koji će vas oboriti s nogu i naterati da se ponovo vratite po dodatnu dozu dobrog provoda..

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U našoj galeriji možete pogledati fotografije enterijera i žurki bara Santo Domingo, koji se izdvaja kao jedan od najlepših u gradu. Ne propustite da to vidite i uživo. Proverite zašto mnogi tvrde da su se u baru Santo Domingo izuzetno proveli i pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu ovom lokalu.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Pratite portal beogradnocu.com da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice, a tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com