vesti

Održane Foam Fest promo žurke: Beograd voli penu!

Promotivne žurke petog po redu Guarana Foam Festa, koji je zakazan za 21. septembar u beogradskoj Kombank Areni, održane su sinoć, u subotu 17. avgusta u Kragujevcu i Beogradu. Iz godine u godinu promo žurke su sve posećenije, a pena donosi sve bolju atmosferu. U kombinaciji sa fenomenalnim dj-evima i scenskim performansima, čak su i same promo žurke mini festivali za sebe!

Foam Fest

Fotografisano na Splav Opera

Promotivne žurke u Beogradu održane su na dve lokacije: na splavu Molti Baci na Adi, i na splavu Opera. Na Guarana Foam Fest promo žurci na atraktivnom prestoničkom splavu Opera goste je, uz mnogo vizuelnih iznenađenja, sve vreme u neverovatnom raspoloženju držao populatni Dj Mare Luv. Publika se vidno dobro provodila, a žurka se završila uz komentare da dobar provod tek sledi 21. septembra.

Foam Fest Opera

Fotografisano na Splav Opera

Na splavu Molti Baci posetioci su pored helikoptera pene, naravno, mogli da uživaju i u visoko kvalitetnoj muzici za koju su bili zaduženi Dj Marčez i Dj Arhitekta. A da bi uzbuđenje bilo još veće, na pena topu našla se atraktivna manekenka Gordana Radić, koja nam je poznata iz spotova OK Band - Moja rano, Amadeus Bend - Overen Alkoholom, The Beatshakers feat Alberto - Ma Cherie i Gru - I Dalje Me Žele. Gordana Radić bila je oduševljena svojim zadatkom, ali njen užitak nije se mogao meriti sa fasciniranošću muškog dela publike.

Foam Fest Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Ukoliko ste propustili nezaobilazno uživanje u peni i pregršt pozitivne energije na ovim višečasovnim promo žurkama, obavezno pogledajte fotografije u našoj specijalnoj rubrici - Foam Fest ! I ostanite uz portal beogradnocu.com jer ćemo vas mi prvi izvestiti o narednim pena promo žurkama, ali biti tu i za vaše rezervacije!

Foam Fest Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Foam Fest Molti Baci

Fotografisano na Splav Molti Baci

Da biste obezbedili sebi penušav provod koji je u rangu sa svetskim žurkama, a dešava se upravo u Beogradu, 21. septembra, rezervišite svoju kartu na vreme! Svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Za sve naručene karte putem ova dva načina dobijate besplatnu dostavu karata na kućnu adresu. Karte se isporučuju na teritoriji čitave Srbije.

 

beogradnocu.com