Santo Domingo, vesti

Odvijite vreme za vaše zadovoljstvo.

Bar Santo Domingo je mesto unikatnih provoda i atmosfere i tako drugačije da je pravi dragulj u noćnom životu Beograda. Ovde je prijatan svaki trenutak i svaki je jedinstven i neoborivo najbolji, a to i sami znate.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Milan Ankić i Angelina Engie, petkom nastupaju u najlepšem baru u Beogradu baru Santo Domingo, baru vaše životne radosti i najdragocenijih i najposebnijih trenutaka koji se mogu doživeti, jer  bar Santo Domingo brižno i pažljivo neguje svoju posebnost kojom vas osvaja i koja vas očarava.

Milan Ankić & Angelina Engie, idealan su izbor za petak veče, kada bar Santo Domingo dobija jednu posebnu, tako ukusnu i divnu draž pred kojoj se sva vaša čula naprosto raspamete. Ivana i Nani Bend sa vama su subotom, najstrastvenije ruke, unikatnog bara Santo Domingo obgrliće vaše noćne provode i neće vas pustiti nikada, ovde je sve toliko slatko, toliko divno da samo oduševljeni i zadovoljni možete da odete odavde sa željom da se što pre vratite.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ivana i Nani Bend, umeju da naprave fenomenalnu atmosfere i kada oni nastupaju sve igra, ceo bar je u zanosu i divnom raspoloženju i zato je subota pravi dan kada treba da dođete u bar Santo Domingo i provedete se kako i zaslužujete sa dušom i najbolje.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je idealan početak za vaše novo nezaboravno poglavlje u noćnom životu, rezervišite jedinstvenu priliku da budete deo kluba najboljih, to  možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call  Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Bar Santo Domingo je i nas osvojio a vi dođite i proverite zašto.

 

beogradnocu.com