vesti

Ognjan Radivojević i provod uz Dobrilu.

Ove srede, u klubu Dobrila desila se prava jazz senzacija, koja je privukla veliki broj ljubitelja ove vrste muzike. Fotografi portala beogradnocu.com koji ne propuštaju najbolje žurke u gradu provodili su se ove srede u klubu Dobrila, pa su u ludom provodu „uhvatili“ i Ognjana Ogija Radivojevića, koji je bio i više nego oduševljen, što Dobrilom, što fenomenalnom muzikom sastava Ostinatum.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Jazzbina concept, kada klub Dobrila otvara vrata jazz-u, ostavi sve prisutne bez daha, što uostalom možete videti i na fotografijama kojima vam prenosimo delić atmosfere. Ognjan Radivojević je, kao i svi gosti, bio potpuno prepušten sjajnoj energiji i velikoj količini pozitive.

Podsećamo da su svim posetiocima kluba Dobrila maksimalno uživanje u svim čarima jazz muzike priuštili fantastični momci iz sastava Ostinatum, veliki profesionalci: Marko Đorđević, truba, zatim Ljuba Paunić, saksofon, Bojan Turkić, klavijature, kao i Rade Bulatović Čeja koji svira bas i Nikola Đokić za bubnjem. Ovi šarmantni i harizmatični momci učinili su da jazz ponovo zaživi našom prestonicom. Svi prisutni napunili su klub dobro raspoloženi, u želji da se ovakvo dešavanje što pre ponovi.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme za naredna dešavanja o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja popularnom prestoničkom klubu Dobrila.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U iščekivanju naredne jazz žurke, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com i beležiti najinteresantnije momente vašeg ludog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod. Probajte da obuzdate Dobrilu!

 

beogradnocu.com