Talas, vesti

Ogromni Talas specijaliteta.

U restoranu Talas, na samoj obali Dunava u Zemunu, večeras možete uživati u vrhunskim gastronomskim specijalitetima. Naime, očekuje vas pravi specijalitet: konj i mangulica! Najbolji kuvari u gradu pobrinuće se za vaše večerašnje uživanje.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

U autentičnom ambijentu restorana Talas večeras nesumjnivo možete iskusiti pravo savršenstvo. Vašem uživanju u hrani doprineće najlepše starogradske numere koje će izvesti Žika Violina i tamburaši.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

Naravno, pored sjajne muzike, izuzetne klope, besprekorne usluge i uvek raspoloženog osoblja, u restoranu Talas očekuje vas i bogata ponuda stranih i domaćih pića, naravno po vrlo korektnim i pristupačnim cenama. Ono po čemu je restoran Talas takođe poznat, pored svih pogodnosti koje svojim gostima nudi, jeste veliki izbor najkvalitetnijih vina, koja će nesumnjivo zagolicati vašu maštu.

U restoranu Talas dobar provod je zagarantovan. Enterijer je podređen vašem raspoloženju, a fotografije pomenutog možete pogledati u našoj galeriji i uveriti se u njegovu specifičnost, kao i maksimalan komfor koji vas očekuje.

restoran Talas

Fotografisano u Restoran Talas

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com