Jimmy's, vesti

OK Bend večeras na splavu Jimmy's.

Na najnovijem, a ipak veoma popularnom mestu za izlazak, na splavu Jimmy's večeras gostuju neverovatni momci iz OK Bend-a. Goran Gluhalović, frontmen grupe poručio je gostima da su spremni za nastup i da ih očekuje neverovatna noć. Iz naziva pesama OK Bend-a može se zaključiti sledeće: "Zapevaj druže" i stavi "Tri flaše" na sto i uživaj u "Najboljim ženama".

splav jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

OK Bend važi za veoma popularan sastav ne samo po Beogradskim klubovima u kojima odavno nisu imali kontinuitet u nastupima, već i u kafanama i diskotekama širom Srbije i regiona. Iako je rođen i odrastao u Beogradu, frontmen grupe, Goran Gluhalović uživa i u nastupima van prestonice, pa su tako upravo zbog svojih obožavaoca iz unutrašnjosti, snimili pesmu "Kraljevo, Valjevo". Goran je sa dvojicom drugara i starijim bratom Vlatkom 1997. godine osnovao OK Band. Zanimljivo je da je nazivu grupe OK Bend kumovala Maja Nikolić koja je jednom prilikom nakon zajedničkog nastupa u Sava Centru rekla: "Vi ste ok momci" i tako je nastao zapravo OK Bend.

Ovi momci sa podjednakim žarom i uz adekvatne glasovne mogućnosti mogu da izvode numere Bjelog dugmeta, Zdravka Čolića, Hari Mata Harija, Harisa Džinovića, starogradske pesme, ali i hitove narodne muzike. Ipak smatra se da im je put ka popularnosti otvorio hit "Ferrari".

I danas nakon šesnaestogodišnje karijere i nastupima po najrazličitijim klubovima i kafanama, ovi momci su i dalje traženi na najpopulrnijim mestima. Održala ih je pema, i naravno kvalitet. Pored toga što peva, frontmen grupe Goran, svira klavir, violinu i gitaru zbog čega je izuzetno cenjen i među ostalim kolegama.

splav jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

OK Bend nastupa večeras na splavu Jimmy’s i zato se spremite da do sutra ujutru uživate u odličnoj muzici i atmosferi koja je nekako postala sinonim za novootvoreni splav Jimmy’s. Ekipa sajta beogradnocu.com je "naoštrila" fotoaparate kojima će zabeležiti svaki trenutak vašeg uživanja. Vidimo se večeras na splavu Jimmy’s.

 

beogradnocu.com

Komentari - Ok Bend večeras na splavu Jimmy’s