Jimmy's, vesti

OK Bend večeras na splavu Jimmy's.

Na najnovijem, a ipak veoma popularnom mestu za izlazak, na splavu Jimmy's večeras gostuju neverovatni momci iz OK Bend-a. Goran Gluhalović, frontmen grupe poručio je gostima da su spremni za nastup i da ih očekuje neverovatna noć. Iz naziva pesama OK Bend-a može se zaključiti sledeće: "Zapevaj druže" i stavi "Tri flaše" na sto i uživaj u "Najboljim ženama".

splav jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

OK Bend važi za veoma popularan sastav ne samo po Beogradskim klubovima u kojima odavno nisu imali kontinuitet u nastupima, već i u kafanama i diskotekama širom Srbije i regiona. Iako je rođen i odrastao u Beogradu, frontmen grupe, Goran Gluhalović uživa i u nastupima van prestonice, pa su tako upravo zbog svojih obožavaoca iz unutrašnjosti, snimili pesmu "Kraljevo, Valjevo". Goran je sa dvojicom drugara i starijim bratom Vlatkom 1997. godine osnovao OK Band. Zanimljivo je da je nazivu grupe OK Bend kumovala Maja Nikolić koja je jednom prilikom nakon zajedničkog nastupa u Sava Centru rekla: "Vi ste ok momci" i tako je nastao zapravo OK Bend.

Ovi momci sa podjednakim žarom i uz adekvatne glasovne mogućnosti mogu da izvode numere Bjelog dugmeta, Zdravka Čolića, Hari Mata Harija, Harisa Džinovića, starogradske pesme, ali i hitove narodne muzike. Ipak smatra se da im je put ka popularnosti otvorio hit "Ferrari".

I danas nakon šesnaestogodišnje karijere i nastupima po najrazličitijim klubovima i kafanama, ovi momci su i dalje traženi na najpopulrnijim mestima. Održala ih je pema, i naravno kvalitet. Pored toga što peva, frontmen grupe Goran, svira klavir, violinu i gitaru zbog čega je izuzetno cenjen i među ostalim kolegama.

splav jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

OK Bend nastupa večeras na splavu Jimmy’s i zato se spremite da do sutra ujutru uživate u odličnoj muzici i atmosferi koja je nekako postala sinonim za novootvoreni splav Jimmy’s. Ekipa sajta beogradnocu.com je "naoštrila" fotoaparate kojima će zabeležiti svaki trenutak vašeg uživanja. Vidimo se večeras na splavu Jimmy’s.

 

beogradnocu.com