Konoba Akustik, vesti

Okusite kako se uživa u srcu Beograda.

Konoba Akustik je prava kafana, sa odličnom atmosfrerom koja se oslanja na tradiciju i prava kafanska merila. Sutra u ovoj sjajnoj kafani, samo za vaše meračko raspoloženje nastupa Naš Način Bend - Ozvučeni tamburaši, koji će baš na način koji dolikuje jednoj kafani visokog renomea zagospodariti vašim raspoloženjem.

kafana Konoba Akustik

 Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik je mesto stvoreno za opuštanje, pored dobre muzike koja je vizit karta kafane Konoba Akustik ovde možete uživati i u odličnoj hrani. Konoba Akustik je prava adresa na koju možete odvesti svoje prijatelji i prepustiti se gurmanlucima po kojima je ova kafana nadaleko čuvena, prijatan razgovor će upotpuniti starogradska muzika koja se sjajno uklapa u koncept kafane.

Konoba Akustik je destinacija na koju možete povesti i svoje prijatelje iz inostranstva, ako hoćete da im dočarate gostoljubivost našeg naroda, za tu priliku možete izabrati baš subotu kada u kafani Konoba Akustik tamburaši sviraju tokom celog dana. Što je sjajna prilika da oni nauče i naše najlepše pesme, koje će u izvedbi Naš Način Benda imati posebnu draž. Kafana Konoba Akustik je jedno čarobno starogradsko mesto na kom možete uživati u različitim kafanskim pričama izrečenim baš na Naš Način.

kafana Konoba Akustik

 Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Enterijer ove kafane je veoma lep i prijatan koji će vas uvek mamiti da se vratite pod okrilje tamburaša koji će vam u kafani Konoba Akustik dati svoju dušu. Konoba Akustik i nedeljom nudi sjajan provod, idealan za čašicu prijatnog razgovora, za pesmu u zagrljaju najvećih prijatelja kafane Akustik Benda - Akustičnih tamburaša, koji će vam dočarati duh starih velegradskih kafana koje ožive svaki put kada u Konobi Akustik, Akustik Bend naštima svoje boemske žice.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik je pravo domaćinsko mesto na kom se možete istinski nauživati i provesti kao nikada pre. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com