vesti

Olja Shirkan proslavila rođendan u elitnom baru.

Bar Dash’s polako ali sigurno postaje vodeće mesto za provod u Beogradu. Iako se ovaj elitni bar, kafe i restoran italijanske kuhinje, nalazi van centra grada, u mirnom delu Voždovca, jedan je od prvih na listi predloga za izlazak vernih ljubitelja noćnog života.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ovaj moderni kafe bar je po mnogo čemu jedinstven i specifičan kafe - restoran u Beogradu. U noćnim satima, iz dnevne varijante restorana, uz igru svetala i vrhunskog klubskog ozvučenja, pretvara se u fenomenalni noćni klub koji će vas ostaviti bez daha. A upravo nas je sinoć i ostavio bez daha, kada smo prisustvovali rođendanskoj žurci pevačice Olje iz “Olja i Shirkan bend-a”.

Brojnim nastupima u popularnim beogradskim klubovima, kao i TV emisijama Olja i Shirkan bend, stiču sve više obožavalaca. Najveći pop rok hitovi su njihov adut, a večeras smo imali prilike da u baru Dash’s uživamo u sjajnom provodu sa ovim bendom.

Ne propustite da i vi uživate u sjajnoj klupskoj atmosferi koju Dash’s nudi. Večeras, 08. februara očekuje vas nastup Pece Petakovića koji će vam prirediti fenomenalan provod, dok je petak rezervisan za Acoustic Bend i Ozvučene Tamburaše koji su već odavno poznati u baru Dash’s.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

U Dash’s baru ćete uživati u zabavnoj muzici i najnovijim domaćim i svetskim hitovima.  Osetite toplinu koju nudi bar Dash’s i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju, a uvek se rado i vraćaju.  Proverite zašto je bar Dash’s jedinstven, prepoznatljiv i jedan od najmodernijih u gradu.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Rezervišite svoje mesto preko našeg, a vašeg omiljenog portala – beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u baru  Dash’s.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu. Pogledajte našu galeriju fotografija i rođendansko veče sa slavljenicom Oljom iz “Olja i Shirkan” bend-a.

 

beogradnocu.com