Ona, vesti

Ona je apsolutni gospodar atmosfere.

Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana Ona upravo to želi da bude – vaše najlepše mesto na svetu. Jer, za razliku od porodice, u kafani Ona vas vole zbog vaših mana, ne vrlina. Dan zaljubljenih nam je već na pragu, a da li vi znate kako ćete ga proslaviti?!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Vaš omiljeni portal vam preporučuje, bilo da ste sami ili sa svojom voljenom osobom, da obavezno dođete u kafanu Ona u Zemunu.  Jer Ona je apsolutni gospodar atmosfere u ovoj omalenoj vojvođanskoj kući na Gardošu, ušuškana odmah pokraj kule. Ona je jedna jedinstvena priča, originalno osmišljena i sprovedena od početka do kraja. Jedino što joj treba ste vi - najdraži gosti koji čine dušu kafane Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ovog petka, 14. februara, Ona vam je spremila sjajne promocije i unapred mislila o vašem trošku. Sve rakije ove večeri moći ćete da konzumirate po ceni od samo 105 dinara, dok će litar vina biti 890 dinara. Neka vino ljubavi teče vašim venama i probudi najlepša osećanja… Jer u kafani Ona se najviše bude.

Za muziku i sjajnu atmosferu u kafani Ona biće zadužen Laki Bend, dok je narednog dana na repertoaru ozvučena skustika sa Ivanom Kadićem i Bendom. Garantovano vas čeka vrhunski provod.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije za kafanu Ona možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Ona i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com