Ona, vesti

Ona je najbolja.

Za ovaj vikend Ona je definitivno jedina prava i nezamenljiva! U kafani Ona iskusićete nezaboravan i neponovljiv prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati samo u superlativu, jer je uparvo Ona sve što vam treba. Očekujte sve ono što na šta ste navikli kada je Ona u pitanju - najpozitivniju energiju u gradu, najlepše devojke i sjajnu muziku!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Za vaš provod u petak 31. januara, kao i u subotu 1. pobrinuće se fantastični Ivan Kadić, u pratnji svog benda. Najboljim narodnim pesmama probudiće i vaše najskrivenije emocije, a svojim vokalom definitivno će vas ostaviti bez daha. Do ranih jutarnjih časova moći ćete da uživate u pažljivo biranom repertoaru, i pesmama koje su tu samo zarad vašeg maksimalnog uživanja.

Kafana Ona nudi vam sve što je potrebno za jedinstveno prestoničko uživanje i samo će Ona učiniti da vam apsolutno ništa ne zafali. Kafanu Ona odlikuje izuzetno prijatno i nasmejano osoblje, uvek spremno da se našali, ali i da vas usluži i ispuni baš sve vaše želje. Enterijer odiše ogromnom količinom prijatnosti i dozvoljava vaše potpuno uživanje i prepuštanje hedonizmu. Uz Onu proživećete svoje najlepše trenutke.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona bude deo vašeg izlaska. Fotografi portala beogradnocu.com koji ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu provodiće se sa vama i na nastupu Ivana Kadića i Benda, pa će tako i fotografisati vaše najinteresantnije momente u kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U iščekivanju svih najavljenih dešavanja u kafani Ona, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati, naravno u superlativu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com