Naša Priča, vesti

Ona je priča mog života.

Svaka priča je nekako posebna, naročito, ako je započeta u kafani Naša Priča, onda ona ima muzički epilog koji je nikad bolji. Nema potrebe da za tim stolom trošite puno reči, dovoljno je da se njišete u ritmu kojim će kafana Naša Priča povesti vašu dobro čuvanu kafanku sudbinu i da se vežete za svoju omiljenu pesmu, to je za uspešan provod sasvim dovoljno. Provodi su u kafani Naša Priča neodoljivi, sa posebnom dozom slatkog uspeha, onog koji kad ga zagrizete zrači večno slatkim tragom, to je ukus koji ne popušta nikada, tako je i kada petkom vašu priču na jedan lep način želi da podeli sa savim kafanlijama Akustik Bend, stari dobri akustični čarobljak najlepših nota, koji će oduvati sve negativne vibracije.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana Naša Priča kada su izlasci u pitanju vodi računa da i početak i kraj budu baš savršeni od prvog takta, do fajronta vaša priča će u kafani Naša Priča biti ispričana baš po merilima vaših srca posebno pod patronatom Akustik Benda. Kafana Naša Priča, je uvek razdragana, ona ume i kada najmanje očekujete da zasvira vašim ritmom i zato je ma ne, volite, nego obožavate, jer je uvek tu uz vas i za vas.

kafana Naša Priča

 Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kafana Naša Priča, uvek ima pravu priču, predlog za svaki vaš provod, tu je i da igra i da zaplače umesto vas i sa vama, kafana Naša Priča, čuva sve što ste ikada doživeli u kafani, to je jedna tajna čiji kutak se ušuškao za stolom u kafani i tu čeka prave vlasnike da svrate po svoju priču. U kafani Naša Priča uvek je živo, a to nije ni malo čudno, jer subotom ćuskate uz Viva Bend vašeg odavno omiljenog  interpretatora svih vaših ljubavnih priča i pričica ispričanih u kafani Naša Priča.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Lep provod u kafani Naša Priča čeka na vas samo treba da rezervišete najlepše mesto, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi smo naše priče podelili sa kafanom Naša Priča, budite i vi deo nje, da zajedno iskrojimo jednu zajedničku, onu najveseliju.

 

beogradnocu.com