Ona, vesti

Ona je sve što vam treba.

U kafani Ona iskusićete nezaboravan provod, koji ćete dugo prepričavati samo u superlativu, jer je uparvo Ona sve što vam treba. Za ovaj vikend Ona je definitivno jedina prava!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona 

Najpozitivniju energiju u gradu ovog petka i subote moći ćete da osetite jedino u kafani Ona, jer vas baš tu očekuje tamburaški orkestar – Pozitivna Energija. Ozvučeni tamburaši učiniće najlepšim i pesmama punim emocija da se osetite zaista ispunjeno. U kafanu Ona zaljubićete se već na prvu pesmu.

Pored starogradskih numera u veoma specifičnom izvođenju, vašem provodu doprineće i pristupačne cene, kao i osoblje koje je uvek spremno da vas usluži i zadovolji sve vaše potrebe. Kafana Ona je u rangu svetskih mesta za provod, a svako veče u njoj – pravi spektakl.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona 

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona 

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com