Ona, vesti

Ona je ta.

U skrivenom kutku Zemuna, pored malene vojvođanske kućice na Gardošu, nalazi se Ona kafana ušuškana odmah pokraj kule. Ona kafana u kojoj provod nikad ne izostaje, muzika nikad ne staje, a piće kao reka teče.

Svakog vikenda kafana Ona i ozvučeni bend očekuju vas spremni za najbolji provod u gradu! Muzičari sviraju uglavnom na žičanim instrumentima, a tu je i jedna, ali vredna harmonika. U kafani Ona, svakog dana ima nekih iznenađenja, zato ne propustite. Ovog vikenda, u petak i subotu, čeka vas fenomenalni Ivan Kadić i Bend čija će vas muzika potpuno razgaliti.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Neobičan naziv kafane je apsolutno adekvatan atmosferi u ovom specifičnom objektu za noćni provod. Kafana Ona je jedna jedinstvena priča, originalno osmišljena i sprovedena od početka do kraja. Kafana Ona je bogata neobičnim, interesantnim detaljima, koje najmanje očekujete, što je zasluga kreativnih ljudi koji stoje iza nje. Zagarantovano dobar provod uz sjajnu muziku uživo. Autentični etno ambijent, pristupačne cene pića, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajni bendovi i muzika, pa gde to ima, ako ne u kafani Ona! Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Ona uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni… Za sve one koji uživaju u svakom momentu i srećnim trenucima sa najdražima. Za one kojima piće nije navika već svakodnevna svečanost! Za sve vas koji ste se pronašli u tome – kafana Ona je pravo mesto!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Ona na Gardošu i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com