Ona, vesti

Ona prava vas čeka samo u kafani Ona.

Kafana Ona je osvedočeni kreator najboljeg provoda u gradu gde su sve najlepše devojke okupljene na jednom mestu. U duhu kafane Ona, je da u vašem društvu mora biti jedna pripadnica lepšeg pola koja će ovde osetiti šta znači pravo uživanje u pravoj kafani.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ovde se mislilo na sve, čak i na ono što vam nikada ne bi palo na pamet, svaki ćošak ove autentične kuće iskreiran je do najsitnijih detalja. Ovde je žena i dama i kafanski mangup, jer kafana Ona izvlači ono kafansko što čuči u svakom od nas.

Kafana Ona je uvek pravi izbor i milion razloga postoji za to. Provod je uvek nabolji, atmosfera uvek zagrejana i najlepše "one" igraju oko vas jer su sve lepotice vikendom uvek tu u kafani Ona u Zemunu. Ivan Kadić i Bend će u kafani Ona, sve "one" ostaviti bez daha, u najluđem mogućem raspoloženju jer tako je uvek kada sviraju Ivan Kadić i Bend i to samo u kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Vikendom je ovde totalni haos, lete pesme, lete poljupci, leti sjajno raspoloženje jer muzika vašim srcima ne dozvoljava da miruju ni malo. Kafanska atmosfera, ono najbolje izvučeno iz boemskog života ne postoji nigde do u kafani Ona. Ovde je sve tako toplo, tako romantično, tako ludo da će sva vaša čula uživati punim nabojem. Na sve se mislilo i sve se savršeno uklapa sa vašim rasoloženjem jer kafana Ona je dobar znalac neprospavanih kafanskih noći za i pod stolom, to je iskustvo koje ćete osetiti među žicama svakog vikenda i uvek ćete se začarani vraćati po još.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona je muški san okupan najlepšim ženama i najluđim provodom, ne pitajte zašto, dođite i proverite. Rezervišite provod po vašoj meri putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com