Ona, vesti

Ona, ti, i nezaboravna noć.

U petak 24. januara popularna prestonička kafani Ona, je neizbežna kada je vrhunski provod u pitanju. Očekuje vas nastup izuzetno šarmantnog Ivana Kadića koji će sa svojim bendom svirati najlepše kafanske pesme i izvrsnu starogradsku muziku, koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ivan Kadić i Bend probudiće vaša čula i samo dan kasnije, 25. januara, takođe u kafani Ona. Ukoliko propustite njihov nastup ovog petka, subota je idealan dan da tu grešku i ispravite. Očekuje vas, naravno, kao i uvek kada je kafana Ona u pitanju, eksplozija dobrog provoda, uz nezamislivu količinu energije, mnogo pozitive, i naravno najlepše devojke u gradu.

Ivan Kadić, koji će nastupiti sa svojom grupom i učiniti da se zaista provedete fantastično, i to bez brige o svom novčaniku jer kafana Ona gaji tradiciju niskih cena. Očekuje vas zaista divno veče uz ozvučene tamburaše, koji će probuditi sve vaše emocije i svojom sjajnom muzikom milovati svaki deo vaše duše. Pravi beogradski boemi znaju zašto je noć bez kafane Ona nezamisliva.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona bude deo vašeg izlaska. Fotografi portala beogradnocu.com koji ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu provodiće se sa vama i na nastupu Ivana Kadića i Benda, pa će tako i fotografisati vaše najinteresantnije momente u kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U iščekivanju svih najavljenih dešavanja u kafani Ona, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati, naravno u superlativu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com