Ona, vesti

Ona i vi u provodu života.

Kafana simboličnog i simpatičnog naziva Ona, ušunjala se u vaše živote sasvim neprimetno i zagospodarila vašim noćnim provodima. Kafana Ona je savršen dokaz da se bez kafane živeti ne može i da bez dobre kafane i dobre pesme, nema ni dobrog provoda.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Večeras u kafani vaših boemskih snova čeka vas Ivan Kadić i Bend, ovaj sjajni sastav raspametiće sve radoznale goste u kafani Ona koji će igrati i pevati kao nikada u životu. Ivan Kadić i Bend su sjajan izbor za svaki provod, a posebno za petak uveče kada svi hrle u noćni provod za koji je prava adresa kafana Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Sastav snova Ivan Kadić i Bend vaše najuzbudljivije veselje nastavlja i sutra, e tek tada nastupa pravi ršum, igra i pesma, sevdah i merak jer kafana Ona je meračko boemska hacijenda najlepših, najrazdraganijih i najzadovoljnijih gostiju sa kojima Ivan Kadić i Bend uživaju dok se ne pogase svetla i kafana Ona prividno ode da se "odmori" i napuni baterije za sledeću još lepšu i još veseliju žurku koja bez vas ne bi bila to što jeste, najbolja!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ona vas čeka u kafani Ona, vi treba samo da rezervišete najbitniji provod u svom životu na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije  informacije vezane za noćni život Beograda. Naši fotoreporteri su u kafani Ona ovekovečili kako se mnoge "one" provode, sada je još samo ostalo da se na tim  fotografijama u fenomenalnom raspoloženju nađete i vi, ne odlažite provod života svoga, pravac kafana Ona.

 

beogradnocu.com