Ona, vesti

Ona zna šta vam je potrebno.

Ona zna kako da vam pruži ono što želite. Ona vas nikada nije izneverila. Ona je uvek tu za vas. Ona je najbolja za vas. Ko je u pitanju zasigurno znaju pravi boemi – kafana Ona!

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ozvučeni tamburaši, sastav Pozitivna Energija, nastupiće u petak i subotu, u popularnoj prestoničkoj kafani Ona. Svim gostima upotpuniće uživanje u ovoj izvanrednoj kafani, koja gaji tradiciju prilično pristupačnih cena.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Podsećamo da je kafana Ona novi naziv popularne kafane Ona, a ne neka druga. Kafana Ona se nalazi u Zemunu u ulici Grobljanska 9 i jedino je Ona apsolutni gospodar atmosfere u ovoj omalenoj vojvođanskoj kući na Gardošu, ušuškana odmah pokraj kule.

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona nudi, posetite našu galeriju fotografija koja če vas garantovano inspirisati da Ona bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com