Kasina Bar, vesti

One su velike zvezde glumačke scene, ali i prijateljice.

Svakog dana, ali i vikenda, klub Kasina Bar je prepun poznatih gostiju naše javne scene. Ni ovog vikenda vam nismo ostali dužni, pa smo tako pripremili odličnu galeriju fotografija u kojoj ne izostaju prelepe devojke, momci, veselo društvo ali i poznate ličnosti.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ako malo bolje pogledate, videćete ekipu glumica na jednoj od fotografija kojaje zabeležena u petak. Prelepa Nina Janković, jedna od glumačkih zvezdi popularnog filma “Montevideo, Bog te video”. Nina ima dvadeset četiri godine, a karijeru - kao da ima više. Srpska verzija američkog sna ili primer uporne devojke koja je oduvek znala šta želi? I jedno i drugo, jer nosi upečatljive role u gledanim serijama: “Montevideo”, “Cvat lipe na Balkanu”, “Pevaj, brate”, “Budva na pjenu od mora”, “Jagodići”...

Pored Nine se na fotografiji, tačnije u Kasini, osmehuje koleginica Jelisaveta Orašanin, poznata po ulozi u seriji “Vojna akademija” na RTS-u u kojima je odlično dočarala lik kadetkinje Roksande. Jelisaveta je publici takođe privukla pažnju kao devojka glumca Vuka Kostića, ali je uspela vremenom da pokaže svoje kvalitete i da se dokaže kao ozbiljna umetnica.

Naravno, osmeh Tamare Dragičević, tačnije Nadice iz “Vojne akademije”, odnosno Eli iz “Montevidea” i Buki iz “Mirisa kiše na Balkanu”, ste svi već prepoznali. Pogotovu nakon šoua “Tvoje lice zvuči poznato”.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ove glumice su, kako već možemo da primetimo, privatno dobre prijateljice. S obzirom da im glumačka karijera stvara mnogo obaveza, uspevaju da slobodno veče iskoriste odličnim provodom u jednom od najpopularnijih gradskih klubova – Kasina Baru. Tako su petak prošle nedelje uživale u zvuku i nastupu Kao Kao Benda.

Pevač Vesko Vučković svake subote, pa će tako i ove, napraviti fantastičnu atmosferu u klubu. Ne zaboravite momci, ove subote je 8. mart, tako da znate gde da odvedete svoju lepšu polovinu..

Ovog utorka vas u Kasina Baru na Terazijama očekuje “ludi” i najbolji Loco Bend, dok će u sredu zapevati šarmantni ŽeljkoVasić. Ekskluzivni četvrtak, 6. februar, sledi za ekskluzivnu, energičnu ali i bombastičnu Gocu Tržan! Ova pevačica i veliki šoumen je već nastupala u klubu Kasina Bar, zato ne sumnnjajte da je dobar provod zagarantovan! Nakon Goce, u petak 7. februara nastupa pevačica Tijana Kadović.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je mesto gde možete videti svega i svakog! Za provod u Kasini nikada niste ni previše stari, ni previše mladi. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva! Dođite i uverite se. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Kasina Bar.

Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com i uslikati kako vas, tako i poznate face koje posećuju ovaj popularni klub. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com