Najave, vesti

Ono što vas ovde čeka nikada nećete zaboraviti.

Muzički repertoar u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba je sve bolji i bolji. Ovog petka ćete imati priliku da se proveselite uz Aleksu i Njegovu Ekipu koja garantuje odličan provod i nezaboravne trenutke koji će trajati do jutra.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

 Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba polako postaje vaše omiljeno mesto za izlazak, ovde se skuplja odabrana ekipa koja zna šta je dobar kafanski provod i uvek se vraća na mesto najbolje zabave, a to je definitivno kafana Ćiri Bu Ćiri Ba u čijim blagodetima svi uživamo.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

U subotu u kafani odličnih provoda sa vama je Ćiribu Orkestar koji će vas podsetiti na najbolje kafanske zabave i dočarati vam one noći o kojima priča ceo grad, a koje podrazumevaju ludilo do same zore.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba nudi sjajnu zabavu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

Mi obožavamo kafanu Ćiri Bu Ćiri Ba, zato što vas tamo uvek sretnemo u najboljem izdanju, svedok vaših najveselijih momenata je naša galerija fotografija.

 

beogradnocu.com