Poznati, vesti

Opasna ekipa poznatih na splavu Hot Mess!

Popularni splav bar Hot Mess poznate ličnosti uvek izaberu za svoj provod pa je tako bilo i sinoć.

 hot messFotografisano u Bar Hot Mess

Fotografi portala beogradnocu.com družili su se juče sa manekenkom Gordanom Radić, koja je svojom prelepom pojavom privukla najviše pažnje gostiju bara Hot Mess.

 hot mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Među poznatima, videli smo i šarmantnog Relju Popovića, glumca i člana grupe Elitni Odredi koji je u svom prepoznatljivom stilu uživao na splavu.

hot mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Ni fudbaler Vladimir Volkov ne izostaje kad je dobar provod u pitanju, pa se i ovaj sportista ruskog porekla koji trenutno igra u Partizanu uključio u poznato društvo sa estrade. Vladimir je do skoro bio na korak od braka sa Anom Marijom Žujović, ali je na žalost njegova, sada već bivša verenica izabrala drugog Vladimira, voditelja Stanojevića. Po svemu sudeći, Volkov je odlično preboleo ovaj raskid.

hot mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

U društvu je takođe bila košarkašica i bivša reprezentativka Milica Paligorić, koja trenutno igra u Francuskoj. Dođite i vi na najbolje mesto u gradu i budite u društvu poznatih. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com