Poznati, vesti

Atraktivna pevačica, Marina Visković, postala je poznata među publikom još pre skoro jednu deceniju, kada je bila srednjoškolka. Tada su se sadržaji mobilnih telefona prebacivali Infra red opcijom, a Marinina pesma "Gde sam grešila" širila se brzinom svetlosti među oduševljenim vršnjacima. Ona vrlo brzo počinje da nastupa po beogradskim klubovima, a danas je nazivaju "kraljicom splavova". Na tom tronu zamenila je koleginicu Danijelu Vranić.

Marina Viskovic.jpg4

Do sad je izdala jedan album, a novim spotom za pesmu "Kolaps", Marina najavljuje svoj drugi studijski album. U novom spotu gledamo je verovatno u najlepšem izdanju do sad. Spot je nešto aktivniji od njenih ranijih "Superheroj" i "Alisa u zemlji čuda", mogao bi se svrstati u kategoriju "beauty", ali kakav god da je scenario video klipa, Marinin izgled pleni.

Marina ViskovicPortal beogradnocu.com uvek prati sve događaje u prestonici, pa ćete prvi saznati gde će Marina Visković nastupati u narednom periodu. Još uvek je možete naći petkom na splavu River, koji je mali da primi sve njene fanove.

Splav RiverFotografisano u Splav River

Uživajte u "Kolapsu", novom hitu Marine Visković i njenih vrednih saradnika!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com