Najbolje kafane, vesti

Orkestar Papas Yania u kafani Limun Žut!

Ponuda noćnog provoda Beograda zaista je i raznovrsna i velika, stoga je beogradnocu.com uvek tu da vas uputi na najbolja dešavanja u gradu. Ukoliko ste ljubitelj kafanskog provoda, vaš izbor za četvrtak definitivno bi trebalo da bude popularna prestonička kafana Limun Žut, koja se nalazi u neposrednoj blizini Vukovog spomenika.

Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

U kafani Limun Žut svakog četvrtka možete uživati uz fantastičan orkestar Papas Yania. Ovaj izvanredan sastav zadovoljava muzičke ukuse svih svojih gostiju, interpretirajući na zaista spektakularan način hitove strane rok muzike, kao i ex-yu rok. Međutim, uz orkestar Papas Yania mogu uživati i ljubitelji kvalitetne narodne muzike, koju ovaj bend izvodi na neponovljivo dobar način.

Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Uživanje uz tri gitare i bubnjeve četvrtkom u kafani Limun Žut je neizbežno. Sredom vas zabavljaju dva gitarska virtouza, a od petka do utorka na muzičkom repertoaru su ozvučeni tamburaši. Ponedeljak je dan za predah, kada se kafana zagreva za start naredne najbolje kafanske nedelje u gradu!

Fotografi portala  beogradnocu.com rado se provode u kafani Limun Žut, odakle imaju fantastične uspomene. Neke od njih dokumentovali su i svojim objektivima, tako da izvrsnu atmosferu kafane Limun Žut možete pogledati u našoj galeriji.

Svoje rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i obezbediti sebi najspektakularniji provod ovog četvrtka uz bend Papas Yania. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u kafani Limun Žut, koja su uvek vrhunska!

 

beogradnocu.com