Santo Domingo, vesti

Osmeh je uvek najlepši dar.

Večeras u baru Santo Domingo u skladu sa najvišim standardima za dobar provod brine Dule Lusin. Bar Santo Domingo uvek vodi računa da sve protekne besprekorno, a tako će biti i večeras kad atmosferu u svoje ruke uzme Dule Lusin.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Santo Domingo je u stvaranju savršenosti zaista neumoran spreman da ispuni sva smela očekivanja, gosti se u baru Santo Domingo uvek osećaju posebno i poželjno jer energija bara Santo Domingo je baš takva isijava od pozitivnosti. U subotu u ovom baru čekaju Ivana i Nani Bend sjajni u svakoj izvedbi i u nameri da Santo Domingo dovedu do usijanja u toj nameri se slatko slažete sa njima.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Santo Domingo u zagrljaju sa Ivanom i Nani Bendom očaraće vas u potpunosti, mnogi od vas uvek u srcu nose tu čaroliju koju projektuje bar Santo Domingo i koja je neprolazna i životno bitna kao ljubav. Bar Santo Domingo vam uvek priža prste, one najvrelije, najgostoljubivije, najprefinjenije, najelitnije i nastoji da u svemu bude naj i to samo za i zbog vas.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Najlepše momente u baru Santo Domingo jednostavno morate osetiti rezervišite ih putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Sve što je vezano za bar Santo Domingo blisko je i našem srcu, želimo danas da se nađemo u najlepšem duštvu, u vašem.

beogradnocu.com