Konoba Akustik, Najave, vesti

Osmehom pobedite kišne dane.

Idealno mesto na koje treba da svratite na užitak i da prekratite ove kišne dane je svakako kafana Konoba Akustik. Ovo mesto ima toliko prednosti da se već posle prve posete postaje stalni gost. Kao prvo, u kafani Konoba Akustik, tamburaši vas zabavljaju sedam dana u nedelji.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Zatim tu su specijaliteti majstora kuhinje koji će biti pravo otkriće za vas i nešto najukusnije što ste ikada probali. Još večeras, priuštite sebi provod u savršenom ambijentu kafane Konoba Akustik, a zabavljaće vas Naš Način bend, koji nastupa i u petak i subotu, četvrtak i nedelju sledi neponovljiva zabava uz Akustik bend.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik nudi fantastičnu zabavu i sledeće nedelje u ponedeljak vas zabavlja Trio 357 bend, a utorak će biti veličanstven uz Acu i Violinu.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com