vesti

Osunčani provod u restoranu Sunce.

Restoran Sunce ima specifičnu ponudu tradicionalne i internacionalne hrane i to u samom centru grada, u Dečanskoj ulici. I to iz dana u dan obasjava sve boljom i kvalitetnijom uslugom koja domašuje renome najpoznatijih svetskih ugostiteljskih objekata ovog profila.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Ovaj ugostiteljski objekat fascinantno zanimljivog i vrlo pažljivo izbalansiranog enterijera, gde se mislilo na svaki detalj, jedan je od restorana u sastavu "Varoš kapije" čije ime garantuje kvalitet i visok nivo usluge, propraćen fantastičnim vama prilagođenim cenama i nema muzičkog dinara.

Rukovođeni visokim kriterijumima i ukusom publike menažment restorana Sunce odabrao je da ponedeljkom za vas nastupaju Saša Gnus za klavijaturom i Neli Monk čiji vokal sija baš kao i sam naziv restorana Sunce. Ponedeljkom je ovaj restoran stecište fenomenenalne i sofisticirane zabave u kojoj svi istinski uživaju.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Duo Margarita u restoranu Sunce nastupa utorkom. Ne treba posebno naglašavati da ovaj duo veoma lako osvaja publiku što se i događa svakog utorka u ovom predivnom restoranu koji u sebi nosi deo svačije životne priče i kroz nastup dua Margarita priča one najlepše i najtajnije emocije pred kojima padaju sve maske.

Sredom vas čekaju Miloš i Aleksandra, ovaj sjajni tandem gitarom i andjeoskim glasom stvara zabavu bez prestanka. Oni su vas tako razmazili da svake srede od njih očekujete sve bolji i bolji nastup i oni veoma vešto prate sve želje, jer su upravo one zvezda vodilja restorana Sunce. Petkom emocije kulminiraju jer se štima Balašević tribute bend- Samo retki nađu retke. Poklonici nezaboravnih, besanih noći jako dobro znaju šta mogu da očekuju od ovog benda i to je provereno uvek tako, najbolje. Brižljivo je odabran repertoar, čije note svi jako dobro poznaju jer su to pesme za sva vremena. Petak u restoranu Sunce je mesto dobrih vibracija, koje isijavaju sa svakog stola. Subotom vas čekaju Stubovi Pop Kulture, koji će vas cele noći terati da plešete.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Nedelja je razervisana za Marka i Aleksandru, uz gitaru i sjajan vokal nedelja je dan kada treba da se uputite ka Dečanskoj ulici i restoranu Sunce jer vas tu sigurno čeka najbolji i najluđi provod u gradu koji ne smere propustiti.

Ako priželjkujete nešto dručije, ako želite da pamtite i prepričavate kako ste se proveli, po vašem ukusu je restoran svetskog renomea, a to je restoran Sunce. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com