Klubovi, Tramvaj Pub

Grupa "Osvajači" je posle duže pauze ponovo koncertno aktivna, što je u punoj snazi pokazala na svirci održanoj u beogradskom klubu "Tramvaj Pub". Atmosfera je, kao što se može i videti na fotografijama, bila prava rokerska, primerena jednom pabu rustično nameštenom, sa veoma zanimljivim šankom i detaljima poput metalnih lustera. Hit večeri bio je i "volan" koji je prisutne podsetio da budu oprezni u saobraćaju....

tramvaj

 

Fotografisano u Klub Tramvaj Pub

Na radost svoje verne publike, ali i nekih novih fanova, ponovo su se okupili krajem prošle godine kada su snimili i novi singl "Glorija" za koji su spot snimili u Čikagu.

gosti

Fotografisano u Klub Tramvaj Pub

Ipak, publika je najviše otkinula na neprolazne hitove  "Vino crveno", “Samo nebo zna”, “Pronađi me”, “S kim čekaš dan”, “Maska”

atmosfera

Fotografisano u Klub Tramvaj Pub

“Osvajači” su promovisali i spot za bajkerski orjentisanu temu “Pakleni put“, a u januaru objavili i novi album “Sve što tebi nisam rekao“.

publika

Fotografisano u Klub Tramvaj Pub

Klub Tramvaj Pub

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.