vesti

Osvanite u baru Opidum Old.

Vikend je na pomolu, a vi još niste odlučili gde biste izašli i koje biste mesto posetili. Zato je ekipa beogradnocu.com uvek uz vas i na raspolaganju da vam preporuči najbolji noćni provod u Beogradu. Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem mestu od ostalih – Baru Opidum Old. Bar koji je počeo sasvim stidljivo i lagano sa radom, da bi nakon kraćeg vremena dostigao vrhunac i svoje ime stavio u red sa najboljim klubovima naše prestonice.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Ol

Večeras u baru Opidum Old pevaće vam Miroslav Ilić i Boris koji će, kako i samo ime kaže, napraviti pravi skandal i sjajnu atmosferu. Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati, jer muzika u baru Opidum Old je uvek takva, da prosto pokrene čoveka i probudi svaki ritam u njemu. Dođite na sjajnu muziku i tamo gde je provod zagarantovan Već u petak nastupa šarmantna Jelena sa Borisom, a ovaj duo poslednjih dana brzinom svetlosti puni Opidum Old, i poznati su po pravljenju vrhunskog provoda. Saška i Boris će u subotu  bez sumnje, kao i svakog vikenda u baru Opidum Old potvrditi zašto se gosti iznova vraćaju.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Začinite vikend sjajnim zvucima u vašem omiljenom baru Opidum Old i dođite da se fenomenalno provedemo!  Pored fenomenalne muzike, u baru Opidum Old uživaćete u sjajnom izboru pića, osoblju i prelepom i kvalitetnom prostoru koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Muzika koja svira do zore je već sama dobra najava da se osvane u centru grada, pa vam preporučujemo da svratite na dobru svirku u bar Opidum Old.

 

beogradnocu.com