Kod Ministra, vesti

Otkrijte autentičnu kafanu.

Kafana Kod Ministra je vrlo boemsko mesto, ovde će vaš provod biti fantastičan, a želje maksimalno ispoštovane. Kafana Kod Ministra uvek brine o tome da bude ugošćeni kako valja i da vaš provod u najboljoj kafani u gradu bude u tom rangu da vam se kada izađete iz ove kafane ceo grad "ljulja".

kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Večeras u sjajnoj kafani Kod Ministra uveseljavaju vas neprevaziđeni Black Pantersi koji su apsolutni kraljevi meraka i ludačko dobre atmosfere, sa Black Pantersima bukvalno nema sedenja, uz njih se veseli i staro i mlado i teško je prepričati te vibracije koje oni šire, jer je uživo to uvek hiljadu puta bolje.

U četvrtak vas Kod Ministra čekaju Džoni i Workersi uvek spremni da atmosferu podignu na najviši mogući nivo i da vam dočaraju autentučnu kafansku atmosferu u kojoj svi pronađu svoje parče večeri. Kafana Kod Ministra je pravo otkrovenje u kafanskom životu Beograda, reč je o kafani u kojoj je sve uređeno do perfekcije jer od ministra se i ne očekuje manje.

kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Akademik Bend u kafani Kod Ministra nastupa petkom, pravo "akademsko" veselje čeka sve spremne kafanlije koje će doživite 100 kafanskih sudbina za samo jedno veče, a to je moguće samo u kafani Kod Ministra. Subotom vas u kafani Kod Ministra čekaju Boske i Ivana Milić, odličan tandem koji donosi raznovrsnu i bogatu zabavu, koja prija svakom uvetu. Atmosfera na njihovim nastupima je fenomenalna i svi gosti iz kafane Kod Ministra izlaze maksimalno zadovoljni.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Kafana Kod Ministra nudi najbolji provod u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com