vesti

Otkrijte gde je najbolje.

Klub Carski Lov i Nikola Bardak sa Bendom rezervisaće trajno raspoloženje za vaše fenomenalne emocije. Klub Carski Lov proizvešće božanstveni performans koji će vaš vikend začiniti provodima boli glava. Kakvo vas ludilo u u petak čeka sa Nikolom Bardakom i Bendom, ne možete ni da pretpostavite jer će vas takav tornado ludog provoda sustići da nećete znati šta vas je snašlo. Ali to nije sve! Specijalna gošća te večeri biće atraktivna Jelena Kostov. Jelena Kostov se takmičila u Zvezdama Granda 2008. godine i ušla u finale, gde je zauzela 7. mesto. Gde god da se pojavi zagarantovan je provod. Zato ne propustite ovaj spektakl!

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov biraju vaše emocije same i često vas neće ni pitati samo će vas povesti u sjajni, nikad bolji klub Carski Lov. Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend, vaši su subotom u divnom klubu Carski Lov, vašem prekrasnom uživtku neće biti kraja jer zabava kakvu vam priremaju Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend biće zabava koja će vas okupati u penušavom vinu najluđeg provoda kojeg vam nikada neće biti dosta, jer klub Carski Lov  šalje samo one najpozitivnije vibracije.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je po mnogo čemu drugačiji od svega što ste navikli da viđate u Beogradu, tako je i sa muzičkim repertoarom koji je upriličen baš za vas i vaše ludovanje u besprekornom i uvek fantastičnom klubu Carski Lov koji svoja vrata otvara samo najboljim provodima i to je već postalo tradicija.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervaciju božanstvenih emocija u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno  putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi smo živi svedoci da su provodi u klubu Carski Lov zaista carski, a ovakvom tretmanu niko ne može da odoli, do sledeće žurke potražite se u našoj galeriji  fotografija.

 

beogradnocu.com