vesti

Otkrijte gde se najlepše peva.

Kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu je kafana koja najvernije oslikava noćni život Beograda, koji svi vole. Veoma veselo društvance zvano Harizma Bend - Akustični Tamburaši pokušaće da vam dočaraju sve najveselije kafanske trenutke već sutra. Harizma Bend ni malo slučajno nije dobio ovakavo ime, jer on svojim sjajnim interpretacijama, jednu od najlepših kafana u gradu kafanu Ko To Tamo Peva!? čini još harizmatičnjijom nego što jeste.

kafana Ko To Tamo Peva!?

 Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? u svom enterijeru zaista ima dušu, sve ono najlepše što je vezano za kafanski život provereno će vas snaći baš u kafani Ko To Tamo Peva!? u Zemunu. Harizma Bend odlično poznaje starogradski repertoar i sigurno će vas u kafani Ko To Tamo Peva!? zadesiti baš vaša omiljena pesma.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? ima veliki krug obožavalaca, mnogi lepi trenuci i značajni datumi proslavljeni su se baš u ovoj kafani i zato je ona za sve svoje goste od posebnog značaja i veoma blizu srcu. U subotu u najrazdraganijoj kafani čeka vas uigrani Harizma Bend, da samo nastavitie provod koji ste započeli u petak i to još veselije, još razigranije i još raspevanije.

Kafanski život u kafani Ko To Tamo Peva!? ima posebnu težinu, onu zbog koje se na najraspevanije mesto u gradu, uvek vraćate s osmehom i zato nije ni čudno da kada vas neko traži može da vas nađe baš za stolom kafane Ko To Tamo Peva!? u Zemunu jer ovo je zaista vaša druga kuća.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kafana Ko To Tamo Peva!? i Harizma Bend su najzabavniji paket koji treba da priuštite svakom vašem izlasku, a da biste saznali zašto besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I mi se veoma često pitamo Ko To Tamo Peva!?, a odgovor uvek nađemo u najveselijoj kafani u Zemunu, provereno ćete nas naći tamo.

 

beogradnocu.com