Najave, Ona, vesti

Otkrijte kako "to" žene rade.

Pošto je u kafani Ona glavno pravilo da su devojke "gazde" provoda, svaki izlazak ovde je idealna prilika da se momci pokažu.

Kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Očekuje se da budu džentlmeni i da dopuste da ih njihove lepše polovine "izmaltretiraju" do kraja. Sutra je idealna prilika da se u kafani Ona cice popnu na sto, isprazne džepove svojim jačim polovinama i puste mašti na volju uz Laki Bend, koji će vas prošetati kroz starogradski repertoar na vrcav i primamljiv način.

Kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Idealno sređene, najlepše devojke Beograda koje vole da u svemu budu prve, ispunjenje svih svojih kafanskih želja pronaći će u kafani Ona i u subotu, kada će se u lud provod uhvatiti sa Ivanom Kadićem i  njegovim bendom.

Kafana Ona

Kafana Ona je ostvarenje muškog sna, na šta mislimo proverite na dobro poznatoj adresi. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com