Konoba Akustik, vesti

Otkrijte tajne Konobe.

beogradnocu.com vam preporučuje da u petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih obavezno posetite kafanu Konoba Akustik. Ljubav je svuda oko nas, mi je samo trebamo pronaći.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Svi zaljubljeni parovi, ali i zaljubljenici u kafanu i merak, u vino i pesmu, dođite da ovaj divan praznik provedete kako dolikuje - uz dobru muziku i na mestu gde ćete se garantovano odlično provesti! Kafana Konoba Akustik je spremila specijalan slatki poklon za najlepši par, povodom Dana zaljubljenih!

Zato je pravo vreme da rezervišete vaše mesto ovog dana, uhvatite voljenog ili voljenu pod ruku i pravac u Konobu Akustik! Pokažite svima da ste baš vi najlepši i najzaljubljeniji par! Ili jednostavno, budite to što jeste.Ovog dana se ne kriju emocije i ljubav. Ovog dana se otvoreno pokazuju, poljupci, nežni dodiri i držanje za ruku. Jer ovaj dan je vaš dan!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ali, iako nemate lepšu polovinu i ljubav pored sebe, ne očajavajte. U kafani Konoba Akustik rodile su se mnoge ljubavi i divna prijateljstva, pa ne sumnjamo da ćete se i vi pronaći u tome. Konoba Akustik je mesto za svaku priliku, za ljubav, za najbolji provod, vrhunsku atmosferu, fantastičnu muziku i naravno, najbolju klopu!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ove srede, petka i subote, zabavljaće vas poznati Naš Način Bend koji će probuditi u vama svaku emociju i dirnuti duboko u srce. Četvrtkom su na repertoaru Konobe Akustik, akustični tamburaši - Akustik Bend, koji nastupaju i u nedelju 16. februara. Ponedeljak je predviđen za Trio 357 Bend, a utorak za sjajnog Acu Violinu. Svakog dana je u kafani Konoba Akustik nešto drugačije i nešto u čemu se svaka persona može pronaći. Svakog vikenda u toku dana, ovde možete ručati predivnu hranu i uživati u divnim zvucima violine i gitare.

Ne propustite sjajne ponude i divan dan ljubavi samo u kafani na Dorćolu - Konobi Akustik. Rezervišite vaš dan i počnite das volite svaki dan. Volite život! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno i besplatno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska i Dana zaljubljenih, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod.

 

beogradnocu.com