Najave, Tri Promila, vesti

Otkriven idelan način zabave.

Tri Promila je kafana koja će prijati svakoj vašoj kafanskoj želji, ovde ćete moći da se proveselite potpuno opušteno. I to uz pesme i izvođače koje najviše volite. 

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Bend ''Ortaci'' i Jovana Stojić nastupaju u kafani Tri Promila u petak, ovaj "ortački" nastup prijaće svačijem ukusu i biće ludo i nezaboravno, tačno onako kako zamišljate idelan kafanski provod.

kafana Tri Promila

                                                                                    Fotografisano u Kafana Tri Promila

Subotom je u kafani Tri Promila totalna ludnica jer vas čeka, fenomenalni Tri Promila Bend koji će napraviti atmosferu koja se pamti, igraćete i pevati do zore i biće fenomelano, onako pravo, kafanski.

Kafana Tri Promila nudi zabavu koja je uvek na najvišem nivou i sa kojom ćete doživeti najbolje i najlepše trenutke kojih ćete se uvek rado sećati.       

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila vas poziva na ludu zabavu.  Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com