vesti

Otkriven je najbolji lek za srce.

Kafana Srce je mesto gde će vaš provod dosegnutu maksimum, ovde ćete moći da uživate bez ustezanja. Uz muziku koja prati ritam vašeg srca i koja je lepa, zabavna i trendi.

Sutra vas u kafani koja kuca u ritmu vaših provoda pevaju Boda i Stojče Bend koji će vam koncepciju folk zabave dočarati na jedan drag i prijemčiv način uz mogućnost da se provedete ludo i do daske.

kafana Srce

 Fotografisano u Kafana Srce

Kafana Srce ima za cilj da zadovolji sve vaše emocije i da vam kafansku filzofiju prezentuje kroz najlepše pesme koje izazivaju vašu boemsku stranu koja u kafani Srce počinje da izviruje već nakon prve pesme.

Kafana Srce je kreator onih provoda koji postaju najzanimljivije kafanske anegdote koje se urezuju u kafansku istoriju i ostaju da žive kroz one najbolje kafanske pesme koje u kafani Srce i sami kreirate, a da toga niste ni svesni.

kafana Srce

 Fotografisano u Kafana Srce

Kafana je svojevrsni način života, riznica pesama koja se na vešt način obraća svim generacijama i donodi im i provod i zabavu, ali i edukaciju i nećete jednom čuti da se neko najbolje proveo baš u kafani, a da je najbolje trenutke doživeo baš za kafanskim stolom i sve to i još mnogo zanimljivih i neponovljivih situacija uz najbolji Boda i Stojče Bend doživećete baš u kafani Srce, pa razmislite nije ona slučajno dobila tako bogat, simboličan, lep i merački naziv, zato srce na sto za dobar provod u kafani Srce.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Kafana Srce kuca za vas i vaše najbolje provode. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo se udružili sa kafanom Srce da za vaše provode kucamo u istom ritmu.

 

beogradnocu.com