vesti

Otmeno uživanje je in.

Fensi Bar je prelepo stvoreno baš za vas. Fensi Bar je probrano dobro mesto za uživanje najposebnijih gostiju, a to ste bez sumnje vi. Večeras u vašem Fensi Baru za vas nastupa Koktel Bend, oni su sjajni razdragani i sa njima znate kakav vas provod čeka, onaj najbolji.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Fensi Bend je sa vama sutra, a Fensi Bar se svojski trudi da sve bude na mestu i da sve bude fensi i u skladu sa vašim očekivanjima, a to znači na izuzetno visokom nivou. Fensi bend je nesumnjivo jedan od najboljih bendova, nepopustljiv kada je kreacija dobrog provoda u pitanju. Tony Gitara Bend su vaši sredom, ljubitelji gitarskog zvuka znaju da je Fensi Bar prava i jedina adresa za provode sredom. Ovde je uvek najbolje, jer je Fensi Bar tvorac svega što želite i vaše želje su za njega slatka zapovest.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Olja i Shirkan Band vas uveseljavaju četvrkom, tad je naprosto sjajno, njihova energija je besprekorna i svoje dobro raspoloženje projektuju na čitav bar i vi prosto ne možete, a da se ne priključite toj fenomenalnoj veseloj družini koja sa veseljem ne prestaje. Fensi Bar je sjajan izbor za druženje i lepe večeri, vrlo je otmen i prelepo uređen, petkom u vašem divnom Fensi Baru sa vam uživa i Dragan Banović, on stvara fenomenalni ugođaj i melem je za vaša divna čula.

Ceca Slavković i njen moćni glas vaši su subotom, ovaj mali pevački dinamit ispuniće sve vaše muzičke želje i vaš boravak u Fensi Baru učiniti božanstvenim i jedinstvenim, jer Ceca Slavković i Fensi Bar uvek daju sve od sebe i vi to prepoznate kao najbolje.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Fensi Bar nudi predivni ugođaj i noći za pamćenje, vaše jedinstvene doživljaje možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda i veoma volimo otmene provode, zato svraćamo u Fensi Bar.

 

beogradnocu.com