vesti

Otvara se Kafana na Adi!

U subotu 7. septembra Ada Ciganlija konačno dobija ono što joj je nedostajalo – pravu kafanu! Spektakularno otvaranje Kafane na Adi zakazano je za 22:30, a vaše je samo da rezervišete svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima najbolji kafanski provod ove subote!

Otvaranje Kafane na Adi biće prvo u nizu nezaboravnih večeri koje će se ovde odvijati svake subote. Uz najbolje kafanske pesme koje retko možete čuti u prestoničkim kafanama, ali i najveće hitove kafanske muzike, možete uživati u perfektnom izvođenju Coolijana Benda, i to do jutra. Naime, ova kafana radi čak do šest ujutru!

Kapacitet ove kafane je između 200 i 250 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom momentu! Neopisiva količina pozitivne energije, kvalitetna muzika i vrhunska usluga ono su što karakteriše Kafanu na Adi, i čini da provod uvek bude neizbežan!

Još jedan sastojak nepogrešivog recepta za uspeh ove beogradske kafane jesu domaća dunja i vino, po izuzetno pristupačnim cenama.

Kafana na Adi predstavlja prvi lokal sa Makiške strane, i obavezno ga treba posetiti! Portal beogradnocu.com fotografisaće vaš provod na otvaranju, ali i tokom čitave sezone koja predstoji.

Da biste bili deo početka priče jedne sjajne kafane, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com