vesti

Otvara se novi klub Plan B.

Spektakularno otvaranje prve sezone kluba Plan B zakazano je za četvrtak 7. novembar!
Ovaj novi klub u Beogradu preti da postane jedno od vodećih mesta kada je u pitanju vrhunski provod, a na vama je da proverite zašto. Zato pravac u Plan B!

Aco Pejović

Očekuje vas dosta žive, narodne muzike, a na samom otvaranju slede i mnoga iznenađenja!
Aco Pejović, Marko Bulat, Željko Vasić, samo su neka od mnogih fenomenalnih iznenađenja koja vam sutra slede. Malo smo vam zagolicali maštu, a očekivanja podigli! To je upravo zato što vam sledi grandiozan provod, tako da dođite u Plan B i nećete se pokajati.
Već u petak, pevaće vam otkrovenje naše scene Davor Jovanović, pobednik prve sezone “Prvog glasa Srbije”. Sa svojom pesmom “Ja leđa ljubavi nisam okrenuo", Davor je najavio početak jedne trilogije koju pored slike i priče prati dobra muzika, tekst i naravno, odličan glas ovog pevača. Drugi deo ove priče o rastanku dvoje mladih iz prvog spota, zove se “Moj mali beli pas i ja”, dok se treći i poslednji deo očekuje uskoro. Zato uživajte u novim pesmama ovog pevača i naravno pesmama njegovih kolega koje će izvesti u petak samo u klubu Plan B.

Željko Vasić

U subotu, u fenomenalnom klubu Plan B za živu muziku biće zadužen poznati klupski pevač Toca (rođeni brat fotografa Dejana Milićevića ), sa Plan B bendom. Očekuje vas sjajan provod, luda atmosfera, puno alkohola i rashlađenih šarenih koktela.
Đuskaćete uz najveće hitove narodne i zabavne muzike. Totalno drugačiji od drugih, klub Plan B vam obećava neponovljivo iskustvo i doživljaj!

Marko Bulat

Klub Plan B se izdvaja od ostalih zbog najatraktivnijeg i najsavremenijeg ozvučenja koje se može naći na našim prostorima, sa apsolutno kristalnim zvukom i akustikom. Kvalitet na prvom mestu!

Zbog izuzetno velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za otvaranje i ostale dane u klubu Plan B možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com