vesti

Otvara se petak za provod u kafani Kolarac.

Kafana Kolarac još jednom će vas oduševiti i kupiti za sva vremena, jer samo zbog vas otvara novi dan provoda - petak! Večeras, samo u kafani Kolarac moći ćete da uživate u fantastičnom Nebojša Grbić Bendu!

Uverite se šta je to pravi provod u kafani Kolarac. Za vaše dobro raspoloženje potrebno je samo da dođete, a ovde ćete naći dobro društvo, dobro piće i dobru muziku. Za razliku od porodice, u ovoj kafani će vas voleti i zbog vaših mana, ne vrlina.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Kolarac je mesto za sve one koji vole instituciju kafane i dobar provod. Ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati. Zato vam preporučujemo da je večeras obavezno posetite i uživate u novom petku.

Sutradan, u subotu 12.oktobra dođite da se veselite uz sjajne tamburaše koji će vas razdrmati i naterati da đuskate do ranog jutra.
Ovi izvanredni tamburaši zaista neverovatno izvode starogradsku muziku, pa čak i one pesme koje znate, ali ste ih zaboravili, zbog toga što se retko čuju po beogradskim kafanama. Oni uvek naprave i više nego dobru atmosferu.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Epitet prave kafane je sigurnost, a u kafani Kolarac mnogo toga je sigurno! Ko god da svrati uveriće se da ga uvek čeka ljubazno i nasmejano osoblje. Čeka vas, naravno, i veliki izbor kvalitetnog i što je najvažnije pristupačnog pića.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Osoblje kafane vam poručuje: "Svi ste dobrodošli... da zajedno igramo, plešemo, pevamo i pijemo!!!

Rezervacije za večeras, kao i za subotu u kafani Kolarac možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com