vesti

Otvaranje butika Bojane Rajić u Sheher Park Cafe-u.

Sinoć je manekenka Bojana Rajić priredila glamurozno veče u čast otvaranja butika “Pearls & Trash”. Goste na ulazu čekala je čaša šampanjca, servirala se skupocena dekorisana ketering hrana, a na ovom spektakularnom prestoničkom eventu, bile su mnoge ličnosti iz domaćeg javnog života. Bila je uvek nasmejana Tijana Dapčević, kao i naša popularna pevačica Marina Visković i Sanja Lazetić. Mogli ste da vidite i Dijanu Jakšić, Danijelu Karić, Boška Jankovića, Tamaru Jestrović, Borisa  Trivana, Tatjanu Vojtehovski i mnoge druge. Da upriliče ova događaj, vreme su našli i Melina Džinović, Elena Karić, Ljiljana Šoškić, kao  i Marija Lazić i sam vlasnik Sheher Park Cafe-a Nikola Lazetić i mnogi drugi.

restoran Sheher

Fotografisano u Restoran Sheher

restoran Sheher

Fotografisano u Restoran Sheher

Da je sinoć ovo bio najelitniji događaj u gradu svedoči i činjenica da je za Bojanu ovim povodom stigla i ogromna korpa cveća i da je ceo događaj bio brižno upakovan poput onih u najvećim svetskim metropolama na kojma se okupljaju renomirane ličnosti svetskog džet seta. Rafinirana doza luksuza vladala je čitavo veče i Bojana  se družila sa svojim gostima u čiju čast je restoran Sheher  ličio na najelitnije svetske klubove. Bojana je mnogo putovala kako bi upriličila sjajnu garderobu za sve  ljubitelje glamura, luksuza i sve modne znalce i obožavatelje među kojima su se mnogi veselili sinoć sa Bojanom i uveličali ovaj događaj upriličen u njenu čast.

restoran Sheher

Fotografisano u Restoran Sheher

Dobre vibracija, šarm, elegancija i sjajno raspoloženje bili su dobri prijatelji organizatora ovog značajnog događaja, a sam Sheher Park Cafe je sijajo punim sjajem u čast Bojane Rajić koja nije skidala osmeh s lica. Sve je bilo isplanirano do detalja i tako gala, da je Bojana zaista imala razlog da bude prezadovoljna jer najbolja žurka u  gradu, u najboljem Sheher Park Cafe-u pod blještavim svetlima holivudkog luksuza sjajan su početak za rad jednog ovakvog butika kao što je "Pearls & Trash”.

restoran Sheher

Fotografisano u Restoran Sheher

restoran Sheher

Fotografisano u Restoran Sheher

Na našem portalu možete pogledati slike sinoćneg događaja i uveriti se kako je bilo. Rezervišite svoje mesto na vreme u restoranu Sheher. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com