Barovi, vesti

Otvaranje Fensi bara!

Spremite se uskoro za nešto novo i sasvim drugačije.

Večeras od 20h, sa velikim nestrpljenjem, otvara Vam vrata dobrodošlice novootvoreni bar, Fensi bar, u Beogradu!

Zvuči Vam poznato?! Ukoliko ste neprospavane noći provodili u istoimenoj kafani, nećete se prevariti, jer je u pitanju ista ekipa koja će Vam i u ovom lokalu pružiti najbolju zabavu i provod na koji ste navikli u Beogradu.

Fensi bar je idealno mesto u kome se možete osećati kao kod svoje kuće, da se opustite i uživate u živoj muzici. Dolaskom u Fensi bar upotpunićete svoje veče, a mi Vam garantujemo da ćete se ludo provesti.

Atmosferu u Fensi baru zagrejaće Vam izuzetak ženski vokal, pevačica Ceca Slavković, koja već godinama egzistira na domaćoj estradi. O njenim glasovnim mogućnostima nije potrebno trošiti reči, zato dođite i uverite se sami kako ova pevačica glasom sirene obara publiku s nogu. Slavkovićeva je trenutno, pored pevačke karijere, kompozitor, interpretator, producent I prateći vokalista. Ona je dve godine zaredom proglašavana pevačicom godine na prestižnim domaćim manifestacijama ,,Oskar Popularnosti”, ,,Zlatni Melos” i ,,Melco”.

Svakog dana, osim nedelje, sve do 1h iza ponoći, Fensi bar pružiće Vam ugođaj za Vaše prijatne trenutke u dobrom društvu. Veoma lep ambijent zagolicaće maštu svih naših gostiju.

Enterijer ovog bara usklađen je sa Vašim potrebama, a pored luksuza i elegancije koje dominiraju prostorom, imaćete utisak kao da ste centar sveta i poželećete ponovo da posetite ovo mesto. Ljubazno osoblje Fensi bara je tu da Vas u svakom trenutku srdačno dočeka i ugosti.

Zbog brojnosti vesele ekipe koja se okuplja kod nas iz nedelje u nedelju, poželjno je da na vreme rezervišete sto za Vas i Vaše prijatelje.

To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Budite ,,Fensi”, budite u trendu!

 

beogradnocu.com