Najbolje kafane, vesti

Otvaranje kafane Gardoš!

Večeras boemski deo Beograda postaje bogatiji za još jedno pravo kafansko mesto. Svi ljubitelji kafane moći će da uživaju na otvaranju kafane Gardoš i iskuse nezaobilazno dobar provod uz puno iznenađenja!

U kafani Gardoš vas na otvaranju očekuju neverovatne promocije pića, tako da se možete dobro provesti, a ne misliti o svom novčaniku. Naime Vodku 0.7 i 4 Red Bull-a moći ćete da kupite za fantastičnih 6500 dinara. Po istoj ceni moći ćete da uživate i u kombinaciji Johnnie Walker 0.7 i 4 Red Bull-a, a Jack Daniels 0.7 i 4 Red Bull-a na otvaranju kafane Gardoš biće po specijalnoj ceni od 8500 dinara. Zaista neverovatne ponude!

Nakon otvaranja koje će biti pravi spektakl, u kafani Gardoš ovog petka 4. oktobra provodićete se uz Gardoš Band, dok vas u subotu očekuje jedan od najvećih velikana srpske narodne muzike, Miroslav Ilić, koji će nastupiti sa fenomenalnom Andreom Popov. Ova imena govore vam da će kafana Gardoš ove sezone nuditi najbolji kafanski provod u gradu!

Ono što je sigurno jeste da dobra atmosfera u kafani Gardoš ne izostaje. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuće se da vas u našoj galeriji očekuju najbolji dokazi fantastičnog provoda na ovom mestu.

Rezervacije za otvaranje kafane Gardoš, kao i za sva predstojeća dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com