vesti

Otvaranje kafane Jaram.

Spektakularno otvaranje kafane Jaram zakazano je za večeras 29.novembra, a osoblje ove kafanice vam poručuje: “Svi ste dobro došli”! Svakog četvrtka, petka i subote očekuje vas Tamburaški Orkestar..

S obzirom da je velika mogućnost da se mesta brzinom svetlosti pune, ne propustite da što pre rezervišete svoju stolicu i ne propustite fenomenalnu žurku koja se očekuje. Kafana Jaram nalazi se u ulici Save Jovanovića 66a, a ovo je jedno od autentičnih i tradicionalnih mesta po kojima se prepoznaje duh Srbije.

Na dan otvaranja slušaćete živu muziku uz harmoniku, gitaru i mnogo iznenađenja, a fenomenalan provod ne izostaje. Zagarantovano dobra atmosfera uz domaću tradicionalnu hranu i pravi ukus rakije i ostalog raznovrsnog pića, pružiće vam provod kakav ste i očekivali.

Kafana Jaram će vam, kako večeras, tako i ubuduće, nuditi najbolju atmosferu, pozitivno raspoloženje, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, u pravom etno stilu, ova kafana neodoljivo privlači boeme. Odličan izbor pića kao i neizostavna muzika i bendovi učiniće da u kafani Jaram odmah padnete u sevdah. Naravno, cene pića i hrane su izuzetno pristupačne.

Dođite u Jaram, kafanu koja se razlikuje od svih drugih, kako po usluzi, tako i autentičnom ambijentu koji će vas ostaviti bez daha. Ovo je izuzetno mesto za vaš izlazak ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda. Da ne biste propustili najbolji izlazak ovog vikenda i otvaranje nove kafane, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com