vesti

Otvaranje kafane Kafanica Stari Dif

Ukoliko ste ljubitelj dobre žive svirke, uživate u boemskoj, ali i klupskoj atmosferi, kafana Kafanica Stari Dif je pravi izbor za vas. Naime, od petka 11. oktobra, kada se kafana otvara , beogradska ponuda fenomenalnog provoda postaje još bogatija. Spektakularnoj atmosferi na otvaranju doprineće Nemanja i Teatro Bend svojom izuzetnom muzikom.

kafanica Stari Dif

Fotografisano u Kafana Kafanica Stari Dif

Jedinstven spoj kafane i kluba koje ovo mesto pruža, uz tradiciju niskih cena, garantuje nezaboravan provod. Na otvaranju ćete moći da uživate uz veliki izbor pića, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku, jer je sve, pa čak i cene, u kafani Kafanica Stari Dif podređeno isključivo vašem najboljem provodu. Puno pozitivne energije i dobrog raspoloženja ono su što zasigurno neće izostati!

kafanica Stari Dif

 Fotografisano u Kafana Kafanica Stari Dif

kafanica Stari Dif

Fotografisano u Kafana Kafanica Stari Dif

I nakon otvaranja u kafani Kafanica Stari Dif očekuje vas nezaboravan provod. Tačnije, u subotu 12. oktobra za vaše idealno veče biće zadužen Live Band, odnosno Nenad i Ana. A da biste prvi saznali informacije vezane za predstojeća dešavanja pratite vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

U iščekivanju otvaranja, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u vrhunski kvalitet prestoničke ponude noćnog provoda.

Rezervacije za kafanu Kafanica Stari Dif, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com