vesti

Otvaranje kafane Kućerak!

Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, u subotu 7. septembra nezaobilazno mesto za vaš provod jeste svečano otvaranje kafane Kućerak! Svi koji su ove letnje sezone uživali u kafani Splav Kućerak, dobijaju novo omiljeno mesto za izlazak, sa specifičnim ambijentom, kvalitetnom muzikom i uslugom na izuzetno visokom nivou.

Kafana Kućerak pobrinula se da vaše uživanje bude maksimalno, pa će i cene pića biti maksimalno prilagodljive svačijem džepu. Pored toga, očekuju vas i sjajne promocije: uz flašu žestokog pića, dobijate četiri Guarane, a ukoliko naručite 4dl rakije, 1dl dobijate gratis!

Da bi spektakl bio potpun, otvaranje kafane Kućerak upotpuniće i Apollo Band, koji će nastupiti u svom prepoznatljivom sjaju. Ono što je sigurno, dobar provod do ranih jutarnjih časova neće izostati.

U našoj galeriji možete pogledati kakva je atmosfera bila u letnjoj varijanti kafane Kućerak. Fotografi portala beogradnocu.com beležili su najinteresantnije momente vašeg provoda tokom čitave sezone.

Ne propustite najbolji provod u gradu ove subote! Otvaranje kafane Kućerak biće veče za pamćenje. Rezervacije za otvaranje, ali i za sva ostala dešavanja, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com